Huisartsenpraktijk Schraven

Adres
Verzetstraat 92 
7671 GL
Vriezenveen 
Openingstijden
Maandag-Donderdag   8:00-17:00
Vrijdag                              8:00-12:00
Zaterdag-Zondag          Gesloten
Contact
0546-561332
info@huisartsenpraktijkschraven.nl
Buiten kantoortijden: 088-5880588

Spoedgeval

0546-850755
Buiten kantoortijden 088-5880588

Bij levensbedreigende spoed !!   112  !!

Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de eigen medische gegevens.  Dit kan tegenwoordig online. Voor meer informatie kunt u het filmpje bekijken.


Meer informatie vindt u ook op deze pagina.

Inzage in uw Dossier

Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de eigen medische gegevens. Vanaf 1 juli 2020 is het wettelijk verplicht om patiënten elektronische inzage in hun eigen gegevens te bieden. U kunt hiervoor een afspraak maken in de praktijk maar het kan ook online. Voor meer informatie kunt u dit filmpje bekijken.

 

Persoonlijke gezondheidsomgevingen

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of website. In een PGO verzamel je je medische gegevens. Ook kun je (in de toekomst) gegevens toevoegen die je zelf meet, zoals je bloeddruk of je gewicht. U bent vrij om hiervoor zelf een keuze te maken welk programma u gebruik. Meer informatie voor het selecteren van een PGO vindt u hier.  U maakt een account aan en logt in op uw geselecteerde PGO. Vervolgens selecteert u uw huisarts en koppelt uw dossier middels DIGID. Meestal is er ook een 2 factor authenticatie nodig voor het inloggen in uw dossier. Door de veelheid aan systemen kunnen wij helaas geen technische ondersteuning bieden bij het inloggen op uw persoonlijke gezondheidsomgeving. Wanneer er inhoudelijk onjuistheden zijn mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.